Onze specialisten zorgen er met hun precisie voor dat alles op rolletjes loopt.

Waar we echt trots op zijn? Niet ons assortiment. Goed, we hebben nog nooit iemand hoeven teleurstellen en kunnen altijd alles leveren, wat je vraag ook is. Maar als je het ons vraagt, zijn we toch echt supertrots op ons team. Onze grootste troef is namelijk het persoonlijke advies dat onze specialisten geven. Wat je vraag ook is, met hun precieze blik vinden ze samen met jou het perfecte etiket. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze op ieder vlak met je meedenken. En die kennis is onvervangbaar. Voor ons en voor onze klanten.

Zo maken wij het verschil

We hebben niet alleen een goed team, ons drukwerk mag er ook zijn. Als vooraanstaand producent en drukker hebben we alle productiemogelijkheden in huis. Hierdoor kunnen we de allerhoogste kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Ook betekent dit dat we flexibel zijn en korte levertijden kunnen garanderen. We hebben al duizenden klanten geholpen: mkb en multinational, grote en kleine oplagen. Bij Etiketten op rol werken we voor iedere klant even hard. Hoe we precies te werk gaan, vind je hieronder.

Uniek assortiment

Groot of klein, een speciale inkt of coating, alles is mogelijk. We hebben een uniek assortiment en kunnen aan iedere vraag voldoen.

Professioneel advies

Wij weten als geen ander wat wel of niet werkt. Op basis van onze ervaring geven we jou eerlijk advies.

Gratis kwaliteitscheck

Als je bestanden hebt opgestuurd, checken we die altijd nog even van tevoren. Zo verzekeren we je van de hoogste kwaliteit.

Makkelijk besteld

Bij ons kun je standaard-etiketten bestellen met slechts één druk op de knop. Voor etiketten op maat vraag je makkelijk een offerte aan. Wel zo makkelijk!

Gratis digitale proefdruk

Je krijgt bij etiketten op maat een gratis proefdruk, zodat je zeker weet dat je krijgt wat je verwacht. Dat scheelt een hoop onzekerheid.

Kleinste details

De kleinste details zijn bepalend. Tijdens het gehele proces zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.

Snel geleverd

Bij standaard-etiketten geldt: voor 12.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Ook etiketten op maat versturen we zo snel mogelijk. We laten vooraf weten wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Plakgarantie

Wij garanderen dat je stickers perfect blijven kleven. Doen ze dat toch niet? Dan krijg je van ons gratis nieuwe stickers.

Handige tips

We leveren niet alleen producten af, maar gaan graag een stapje verder. Neem contact op met onze specialisten. Zij geven je graag tips. Ook op onze website vind je tips en tricks.

Ons team

In onze organisatie sluiten we naadloos op elkaar aan. Iedereen bij Etiketten op rol is ervaren en weet alles over iedere sticker. En dat is niet zo gek: we houden ervan om nieuwe dingen te leren. Zo blijven we altijd helemaal up-to-date en houden we iedere nieuwe marktontwikkeling bij. Als het écht heel druk is, staan mensen van de binnendienst dozen dicht te plakken in de productielijn. Bij ons houdt toewijding niet op bij de lijnen van de functie, maar staan we klaar voor elkaar. En ook voor jou!

Brent Cornelissen

Commerciële binnendienst

Marcel van den Elzen

Accountmanager (buitendienst)

Suzanne Wijnants

Commerciële binnendienst

Lonneke van der Putten

Administratief medewerker

Francy Voets

Prepress & Ontwerp

Jeroen Hellemons

Account executive Internet

Wybe Eekman

Operator

Toon Verbeek

Drukker