Keuringsstickers

Het gebruik van een keuringssticker wordt o.a. voorgeschreven door NEN (Nederlandse Norm), VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) en de Arbo (Arbeidsomstandighedenwet). Wij voorzien u graag van perfecte keuringsstickers op elk gewenst formaat tegen een scherpe prijs. In nagenoeg alle branches worden keuringstickers, inspectiestickers of controlestickers toegepast. Met deze stickers wordt aangegeven dat er door jaarlijkse inspectie is geconstateerd dat arbeidsmiddelen zoals gereedschap, installaties, apparatuur, machines, ladders, steigers, blusapparatuur in goede staat verkeren. Alle dergelijke keuringen of inspecties gelden als waarborg voor de veiligheid van arbeidsmiddelen en omstandigheden.

Toepassingen

Keuringsticker, inspectiestickers of controlestickers op rol, bedrukt met uw bedrijfslogo, voor de periodieke controle en/of jaarlijkse inspectie van al uw gereedschap, apparatuur, machines, installaties, steigers, ladders en trappen. Andere toepassingen van keuringsstickers of inspectiestickers zijn:

• Kalibratie van technische systemen
• APK keuringen van transportmiddelen
• VCA keuringen om de ARBO wetgeving te waarborgen

De keuringsstickers voldoen aan de NEN 3140, NEN 2484, NEN 2559 en de NEN-EN 1004 normen. Onze productie is gebaseerd op een aangeleverd digitaal document. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij het lay-out voor de indeling van de sticker met uw bedrijfslogo, tegen een kleine meerprijs, voor u doen.

Etiketten op maat bestellen?

Wist je dat we jouw keuringsstickers ook kunnen voorzien van je eigen logo of opdruk naar wens? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut id congue nunc. Morbi sodales leo sit amet hendrerit posuere. Cras at nisi hendrerit, porttitor lorem vel.

NEN Normen

De keuringsstickers voldoen aan de NEN 3140, NEN 2484, NEN 2559 en de NEN-EN 1004 normen.
Onze productie is gebaseerd op een aangeleverd digitaal document. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij het lay-out voor de indeling van de sticker met uw bedrijfslogo, tegen een kleine meerprijs, voor u doen.

De uitvoering is op PE wit glanzend kunststof zelfklevend permanent hechtend. Natuurlijk is ook de uitvoering vierkant en/of rechthoekig mogelijk.

Meest verkochte keuringsstickers

We maken heel veel soorten keuringsstickers en bijbehorende accessoires. Zoveel zelfs, dat we nog nooit iemand hebben hoeven teleurstellen. We hebben talloze standaard stickers in de webshop. Voor stickers op maat vraag je makkelijk een offerte aan. Benieuwd naar de populairste producten? Dit zijn onze toppers.

Veelgestelde vragen over keuringsstickers

Standaardformaten zijn 30 en 40 mm rond en/of vierkant en rechthoek tot een oppervlakte van 2500 mm2 . Daarnaast leveren wij uiteraard ook uw keuringssticker in de door u gewenste vorm en afmeting. Door de veelheid aan informatie die soms op de sticker vermeld moet worden kan het nodig zijn om een grotere afmeting te gebruiken. Veelal hebben we daarvoor ook een stansmes beschikbaar en komen er voor de stansvorm geen extra kosten bij.

De uitvoering van onze keuringsticker is gedrukt op PE wit kunststof. De belijming is zelfklevend en permanent hechtend. Dit materiaal is waterbestendig en na de verlopen keuringsperiode goed verwijderbaar.

NEN 2017 t/m NEN 2026, NEN 2028 en NEN-EN12999. Hijskranen
NEN 2023 en NEN-EN 12999. Laad- en lossystemen
NEN 2178 en NEN 2770. Steigermateriaal
NEN 2484 en NEN-EN 1004. Draagbaar klimmaterieel, zoals trappen en ladders
NEN 2559. Brandblussers en verrijdbare blustoestellen
NEN 2654. Brandmeldinstallaties
NEN 3140. Bedrijfsvoering van elektrische installaties.
NEN-EN 671-3. Brandslanghaspels
NEN-EN 1004. Rolsteigers, rolsteiger onderdelen
NEN-EN 50172. Keuring noodverlichting
NEN-EN-IEC 62353. Medische elektrische apparatuur

Keuringsstickers worden in bijna alle denkbare branches / industrieën gebruikt. Onder andere in de bouw, transport, scheepvaart, magazijnen, brandbeveiliging, zware machines en high tech spelen keuringsstickers een zeer belangrijke rol.

Keuringsstickers kunnen terug te vinden zijn in/op:
Elektrische installaties, elektrische arbeidsmiddelen, elektrische gereedschappen, apparatuur en machines, Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) als hoofdbescherming, oogbescherming, gehoorbescherming, valbeveiliging, etc.

Denk daarbij ook aan:
• Liften: liftkeuring (bouwbesluit en warenwet)
• Keuring brandblussers (NEN2559), brandslanghaspels (NEN-EN 671-3) en brandmeldinstallaties (NEN 2654)
• Steigermateriaal, rolsteigers (NEN2178 en NEN 2770)
• Keuring noodverlichting (NEN-EN 50172)
• Ladders en trappen (NEN 2484 en NEN-EN 1004)
• Autolaadkranen (ALK’s), laad en lossystemen (NEN 2023, NEN-EN 12999)
• Hijskranen (NEN 2017 tm. NEN 2026, NEN 2028 en NEN-EN12999)
• Medische elektrische apparatuur (NEN-EN-IEC 62353)
• Attracties en speeltoestellen (Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen)

Op de volgende andere zaken kunnen keuringsstickers ook van toepassing zijn: meetapparatuur, magazijnstellingen, hoogwerkers, heftrucks, grondverzetmachines, PV installaties (zonnepanelen systeem), zonneboilers.

Persoonlijk advies nodig?

Onze specialisten weten precies welk product bij jouw wensen past. We zijn altijd bereikbaar voor concreet advies of om even te sparren.

Vraag een offerte aan

Heb je speciale wensen? Dan zit je hier goed. Bij Etiketten op rol maken we namelijk ook etiketten op maat. Dankzij onze in-house productielijn kunnen we aan iedere aanvraag voldoen.